OOK MARKETING REBEL WORDEN?

Meld je aan en blijf op de hoogte van alle ontwikkelingen

Meld je aan

Liever direct contact?

+31 6 40504750

WORKSHOP FAIR BRANDING

Voor rebelS, die een GOED MERK WILLEN CREEËREN

Wie ben jij als bedrijf of wie wil jij nu zijn als bedrijf? En waar begin je? Wil jij een goed merk creëren? Wil jij strategisch met marketing aan de slag? Wil jij heel veel inspiratie opdoen? Wil jij praktische tips om meer over jezelf en jouw bedrijf te vertellen? 

Dan helpen wij, Daphne en Kiki, jou heel graag verder met onze Workshop Fair-Branding! Leer alles over het branden van jouw bedrijf, het bouwen van een merk en maak die een impact! Hoe bereik jij op een eerlijke en transparante manier het beste jouw klant? Heb jij altijd al eens zelf aan de slag willen gaan met de branding van jouw bedrijf?

Kijk jij vol verwondering naar die merken die alles helemaal perfect hebben of ondernemers die altijd van die mooie en inspirerende verhalen weten te vertellen? Wil jij ook ook makkelijk kunnen vertellen wat jij doet, net zoals die merken die praten vanuit hun visie op het gebied van duurzaamheid en MVO? Ben je geen branding expert? Geen probleem, dit hoeft ook niet!

Workshop vol inspiratie

Tijdens deze Fair-Branding workshop ga je leren hoe jij jouw bedrijf als persoon neer gaat zetten, met een eigen karakter. Branding zorgt voor herkenning en het maken van een echte connectie met jouw klanten. Het gaat je helpen met het creëren en vertellen van je verhalen.

Je klanten zullen zich kunnen gaan identificeren met je bedrijf en dit zorgt voor herkenning. Dit alles gaat jou helpen bij al jouw marketing- en communicatieacties. Wie ben jij als bedrijf of wie wil jij nu zijn als bedrijf? En waar begin je? Wij hebben een super handige en bewezen methode waar jij direct zelf mee aan de slag kan gaan.

De meest succesvolle (duurzame) bedrijven passen deze methode al toe. Ondernemingen die een positieve impact willen maken kunnen zich vinden in alle 12 persoonlijkheden. Als je jouw karakter (of archetype) eenmaal weet, is branding, het creëren van een merk, verhalen vertellen en een connectie maken met je klant super simpel en leuk om te doen.

Inhoud workshop

  • We nemen je mee in de wereld van 12 bewezen bedrijfspersoonlijkheden
  • Met veel voorbeelden en leuke tips, ga jij ontdekken welk karakter het beste past bij jouw bedrijf
  • Tijd voor actie!
  • Jij gaat direct, met behulp van ons, aan de slag met de eerste stappen, om dit karakter door te voeren in jouw bedrijf
  • Je gaat zelf een merk maken van jouw bedrijf
  • Je krijgt ons e-boek over de 12 persoonlijkheden

100% REBEL GARANTIE!

Ben je na de workshop niet helemaal tevreden?  Laat het ons weten, dan krijg jij altijd direct je geld terug.

Volgende workshop is op 3 oktober om 16:00 in Amsterdam

Day(s)

:

Hour(s)

:

Minute(s)

:

Second(s)

 Resultaat na de workshop:

   >   Na de workshop ga jij vol inspiratie en met praktische tips naar huis

   >   Jij kan weer verder aan de slag gaan met jouw branding

   >   Je weet welk type jij bent

   >  Jij weet welke stappen jij nog meer kan zetten om een sterk merk te bouwen

   >  Jij stroomt over van de ideeën

   >  Jij  kan niet wachten met het vertellen wat jij, als ondernemer, wil bereiken

   >   Jij kan jouw bedrijf heel herkenbaar neerzetten

nu inschrijven

Wij bieden deze workshop nu voor een hele speciale prijs aan. Als jij je nu aanmeldt, zijn de inschrijfkosten slechts 69 euro (ex btw). Er zijn maar een beperkt aantal plaatsen beschikbaar. Schrijf je nu meteen in.

Als jij nu meedoet krijg jij ook het e-boek t.w.v. 35 euro en nog extra toegang tot het werkboek en al onze marketing- en communicatie templates.

A Different Rebel: Daphne en Kiki

Wij, Daphne en Kiki, hebben beiden meer dan 10 jaar ervaring opgedaan in marketing, duurzaamheid en sales bij grote bedrijven. Wij hebben ons gespecialiseerd in marketing en communicatie bij bedrijven die bezig zijn met duurzaamheid, MVO, sustainability, Cradle to Cradle® en Circulaire Economie, onder andere bij Desso, Canon en Nationale Nederlanden.

We vroegen ons alleen af: “Wat maakt ons nu echt gelukkig? Waar worden wij blij van? Wat dragen wij nu eigenlijk bij aan deze wereld?” Wij besloten het anders te gaan doen! In 2018 werd A Different Rebel geboren. 

Nu helpen wij ondernemers met het ontwikkelen van een marketingstrategie, een nieuw concept of klantverhaal op het gebied van duurzaamheid. Wij hebben al mogen werken met mooie bedrijven zoals Renewi, Rabobank De Langstraat, Het Rode Kruis en Provincie Gelderland. 

Daarnaast hebben wij ook de A Different Rebel Academy opgezet. Hier delen wij  onze marketing- en communicatiekennis en ondersteunen wij ondernemers die zelf aan de slag willen met eerlijke marketing.  Zo kunnen wij nog meer ondernemers helpen. Wij strijden voor eerlijke en transparante marketingverhalen, zodat klanten makkelijk een bewuste keuze kunnen maken. Onze missie: duurzame producten en diensten zijn voor iedereen beschikbaar. Wij werken gewoon keihard mee om dit met samen te bereiken. 

Wij helpen jou heel graag, om jouw impact te vergroten 
Dit maakt ons ontzettend blij 
Zo kunnen wij onze marketing- en communicatiekennis inzetten 
en positief bijdragen 
Twijfel je nog of wil je meer weten? 
Neem gewoon even contact met ons op! 
Call Now Button