fbpx

Anders doen en anders zijn werkt

Breken met traditionele marketing, met de gebaande paden. Dat klinkt rebels en spannend, maar vooral inspirerend. Hier staan wij elke ochtend voor op, om met A Different Rebel het anders te doen. Onze missie: duurzame producten en diensten zijn voor iedereen beschikbaar. Vandaag hebben wij een dik compliment ontvangen voor onze unieke werkwijze.

Onze ochtend start al vroeg. We zijn te gast bij Rabobank de Langstraat voor de verkiezing Starter van het Kwartaal. Naast A Different Rebel zijn de starters Organiz4U en Eten van Moes geselecteerd voor deze eervolle verkiezing. Leo Mastenbroek trapt de verkiezing af door de nieuwe campagne van de Rabobank toe te lichten. “Growing a better world together” draagt bij aan een duurzame en sociale maatschappij. Een belangrijk onderdeel hiervan is het ontmoeten en ondersteunen van lokale ondernemers, groot én klein. Leo onderstreept nog even dat de Rabobank het vooral “anders” wil doen. Nou, wij voelen ons als een vis in het water!

De passie voor koken van Saskia Kitselaar is duidelijk. Met haar bedrijf “Eten van Moes” wil ze iedereen in Waalwijk de mogelijkheid tot een gezonde en versbereide maaltijd bieden. Haar enthousiasme werkt aanstekelijk en ze trakteert iedereen op een heerlijke soep.

Tijdens een sessie met haar loopbaancoach, komt Mariëlle Broeks erachter wat zij het liefste doet. Tot haar eigen verbazing is het helder; ze wil als structuur coach aan de slag. Met een concreet voorbeeld vertelt zij over de werkzaamheden van Organiz4U. De situatie is herkenbaar en haar bevlogenheid straalt ervan af.

Waar word jij nu eigenlijk gelukkig van? Deze vraag is de start geweest van ons bedrijf. Uitbundig begint Kiki te vertellen en zij neemt iedereen mee in de visie van A Different Rebel. Een visie waar we elke dag vol trots voor strijden. Met een super simpel 6-stappenplan helpen wij ondernemers eerlijke en transparante verhalen te vertellen. Onze drive om anders en duurzaam te ondernemen, werkt aanstekelijk.

We krijgen de enorme eer: A Different Rebel is uitgeroepen tot Starter van het Kwartaal!

Dit is echt een boost en zorgt voor nog meer motivatie. Wij hopen veel ondernemers te inspireren en te motiveren.

Call Now Button