Het is zeker waar, de roots van mijn mede-rebel Kiki liggen in Boulder, Colorado. En laat ik nou toevallig in de buurt zijn! Met enkel de aanwijzing: een rood huis met veranda, vlakbij de rotonde op dit kruispunt, gaan we op zoek. Nadat Kiki in Boulder is geboren verhuizen zij namelijk al snel naar een andere staat.  We rijden dwars door de Rockies richting Boulder, het is ongelooflijk mooi. Onderweg komen we langs de kleine stad Nederland. We hebben wel meerdere Nederlandse stad/dorp namen voorbij zien komen. Het dorp Holland ligt namelijk net voor Chicago.  Even een pauze nemen in Nederland wat er toch heel anders uit ziet. Met een lekkere kop cappuccino, zitten we op een terras bij een shop in Nederland. Ik hoor een groep mensen kletsen over organische en biologische producten en hoe dit in de markt wordt gezet. Vanwege de termen kijk ik blijkbaar erg ge├»nteresseerd, zij vragen mij of ik erbij wil komen zitten. Al snel blijkt dat ik aan tafel zit bij Robb Schurr de CEO van Walden Hyde. Dit bedrijf – uit Boulder – verricht de marketing voor o.a. duurzame merken. En ze hebben niet de minste bedrijven in hun portfolio. Denk aan The North Face, Nestle, Unilever, Prana en Pure Leaf. Ik vertel over A Different Rebel en een beetje over de kennis en ervaring die ik heb en ze zijn super enthousiast. We wisselen contactgegevens uit, wie weet wat dit contact weer voor moois oplevert.  Het gezegde toeval bestaat niet lijkt nu wel erg op zijn plek.  Boulder is in ieder geval een inspirerende stad, met veel kunst en sport. Het lijkt wel de stad te zijn als het gaat om duurzaam ondernemen, organische en biologische producten, eerlijke en transparante verhalen. Ik voel me er best wel thuis. Niet zo gek dus dat mijn mede-rebel hier geboren is.  We vinden ook uiteindelijk het kruispunt met de rotonde, alleen staan er minstens 3 rode huizen met een veranda. We filmen en fotograferen alles, zodat Kiki samen met haar moeder herinneringen kan ophalen. Best wel een heel speciaal moment en een gaaf gevoel dat ik dit voor haar kan doen. We moeten hier samen nog maar eens naar toe gaan!
Call Now Button