Niet normaal, wat gaat een jaar snel als je een ondernemer bent. Ik heb het gevoel dat ik net ben gestart. Maar intussen is er keihard gewerkt en ik ben trots op wat Daphne en ik hebben bereikt. Wij hebben onze marketingkennis mogen inzetten voor bedrijven, die bezig zijn met duurzaam of sociaal ondernemerschap. Dit is precies waarom we A Different Rebel zijn gestart. We hebben samengewerkt met mooie merken zoals Coolrec, Rabobank de Langstraat, Het Rode Kruis en Provincie Gelderland.

Heel veel toffe plannen voor 2019!

Ik ga mijn focus leggen op een online programma. Dit programma is speciaal voor ondernemers, die hun impact willen vergroten door meer klanten te bereiken. Je leert zelf online welke stappen je moet nemen om een groter bereik te krijgen. Als klanten jouw producten en diensten kopen, dan kun je een blijvend verschil maken. Zo leer je jouw duurzaam en/of sociaal ondernemersverhaal te vertellen. Zo realiseren we samen dat er steeds meer producten en diensten op de markt komen, die ook echt bijdragen.

Uit mijn comfortzone

Een online programma aanbieden, was ook weer een persoonlijke zoektocht. Een online programma ligt namelijk buiten mijn comfortzone. Waarom wil ik dit dan toch doen? Ik ben erachter gekomen dat ik heel veel energie krijg van het helpen van ondernemers. Een online programma past dan ook, want online kan ik meer mensen helpen. Samen krijgen wij het dan voor elkaar dat duurzame producten en diensten voor iedereen beschikbaar is.

Even lef vinden

Ik moest wel even het lef vinden om het toch te gaan doen. Ik heb daarom mijn vrienden, familie, oud-collega’s en klanten gevraagd wat mijn drie topkwaliteiten zijn. Echt een toffe oefening als je weer even twijfelt. Dat zijn dan ook de woorden in de Word Cloud. Als ik deze weer lees, dan weet ik het weer. Ik durf uit mijn comfortzone te komen en mijn energie te focussen op iets nieuws! Ik ga hier dan ook vastberaden een succes van maken.

Online Rebels

Het wordt een online programma voor echte Rebels. Een programma om impact te maken en samen met klanten een verschil te gaan maken. Er volgt dus snel meer nieuws over het programma! Kun je niet wachten? Sluit je nu al aan, word een rebel en schrijf je in!

Call Now Button