Dagelijks houd ik me bezig met ontwerpen van mooie interieurs! Daaraan gerelateerd ontwerp ik producten, waaraan altijd een verhaal ten grondslag ligt. Iedere ontwerp is anders en klanten waarderen deze persoonlijke werkwijze. Om een ontwerp daadwerkelijk tot leven te laten komen, is er meer nodig dan ontwerp en productie. Een doordacht marketingplan zorgt dat het ontwerp daadwerkelijk wordt geboren. A Different Rebel heeft gezorgd dat mijn Floor Jewels in de markt gezet zijn. Zonder deze expertise en ervaring van hen, was het product niet op deze schaal bekend geworden.

Roelfien Vos

Eigenaar, Roelfien Vos, Interior Design & Architecture

EEN EXCLUSIEF MERK

Hoe veel producten worden er elk jaar gelanceerd? Héél véél! Roelfien Vos, een Award Winning Interior Designer, werd door Van Besouw benaderd om een nieuwe unieke collectie te ontwikkelen. Wij, als rebels, mochten dit hele proces begeleiden en voorzien van een sterke marketingstrategie. 

JUWELEN VOOR HET INTERIEUR

Een designercollectie wordt geboren. Juwelen voor in het interieur, dat werd het uitgangspunt van de karpetten collectie met de naam Floor Jewels. “De behoefte om een statement te maken in het interieur groeit. Dat weet interior designer Roelfien Vos als geen ander. Interieur wordt een verlengstuk van je identiteit. Met de Floor Jewels collectie en de samenwerking met Van Besouw ontstond mijn idee voor vijf Floor Jewels. Een serie vloerjuwelen als eyecatcher in ieder exclusief interieur.”

EEN VERLEIDEND MERK 

Nadat wij ondergedompeld waren in alle gave design ideeën van Roelfien, zijn wij ons gaan verdiepen in de nieuwe klant. Met twee klant portretten op zak, zijn we het merk gaan creëren. Een merk dat de collectie direct een gezicht gaf, maar ook moest aansluiten bij Van Besouw en Roelfien Vos. Resultaat Floor Jewels by Roelfien Vos, een vrouwelijk en verleidend merk!

HET REBEL EFFECT:

Neem een kijkje op de website: www.floorjewels.nl en laat je verleiden door deze exclusieve en luxueuze collectie.

Alles komt samen in de Floor Jewels by Roelfien Vos collectie. Een uniek ontwerp, kwalitatieve materialen en een exclusieve marketingstrategie.

Call Now Button