Het is van belang dat je samen op zoek gaat om volgende stappen te zetten. Een goede coach laat mij inzien wat er nog meer is en doet mijn blikveld verbreden. Een goede coach kan mij door een U (van theory U) heen loodsen. Dat betekent mijn vooringenomenheid weg laten nemen, mijn cynisme weg laten nemen en mijn angsten voor het onbekende te overwinnen. Dan kan ik stappen voorwaarts maken. Een goede coach voor mij betekent ook dat het iemand is die een autoriteit op zijn/haar vakgebied is. Zoals Daphne van A Different Rebel mij helpt met haar kennis en ervaring door af en toe gewoon een voorbeeld te geven of een handreiking.

Mark Heistek

Eigenaar, NEEEDLE

Een complete strategie

Mark Heistek is al jaren specialist als Agile en DevOps coach en was toe aan een volgende stap voor zijn eigen bedrijf NEEEDLE. Met maandelijkse marketing coaching bouwt Mark stap voor stap aan zijn marketingstrategie. Een duidelijke stip op de horizon, een branding en inzicht in de verschillende klanten hebben Mark de basis gegeven om nieuwe diensten te ontwikkelen en het bestaande te optimaliseren.

Het Rebel Effect:

Mark is een echte creator. Door vanuit zijn unieke kracht een persoonlijke branding te ontwikkelen, werd het voor Mark in een keer gemakkelijk om uit te leggen wat hij precies doet. Zoals Mark aan het begin vroeg “Ik wil graag in Jip en Janneke-taal kunnen uitleggen wat ik voor een klant kan betekenen”. Missie geslaagd.

Een complete marketingstrategie, van stip op de horizon, de ideale klant ontdekken tot aan marketingacties.

Call Now Button