Voor een volgende stap voor Van Besouw, zochten wij mensen die ons konden helpen om bij een nieuwe doelgroep onder de aandacht te komen. A Different Rebel verdiept zich in de materia. Zij hadden direct door waar we toe naar wilden gaan. De expertise en de aanpak heeft voor ons echt toegevoegde waarde.

Karst Beens

Eigenaar, Van Besouw

Een exclusief merk

Hoe veel producten worden er elk jaar gelanceerd? Héél véél! Hoe regelmatig tref je dan een fabrikant, die zijn nek durft uit te steken om iets totaal nieuws, gewaagd en buiten de comfort zone te lanceren? Niet vaak. Wij hebben dan ook geen moment geaarzeld. Van Besouw is een bedrijf met een lange historie en staat bekend om kwaliteit. Met een voortdurende drang naar vernieuwing. Niet gek dat Van Besouw contact opnam met Roelfien Vos, een Award Winning Interior Designer, om een nieuwe unieke collectie te ontwikkelen. Natuurlijk mag dan een sterke marketingstrategie niet ontbreken. Om het eens anders te doen, absoluut niet traditioneel, kwamen wij rebels in beeld.

Het creëren van een merkbeleving

Nadat wij ondergedompeld waren in alle gave design ideeën van Roelfien, zijn wij ons gaan verdiepen in de nieuwe klant. Met twee klant portretten op zak, zijn we het merk gaan creëren. Een merk dat de collectie direct een gezicht gaf, maar ook moest aansluiten bij Van Besouw en Roelfien Vos. Resultaat Floor Jewels by Roelfien Vos, een vrouwelijk en verleidend merk!

Van Strategie tot campagne

Door volledig in de schoenen van de klant te staan, hebben wij een ijzersterke marketingstrategie ontwikkeld. De high end consument, interieurarchitect en de exclusieve design winkels staan versteld van dit nieuwe merk. De uitgewerkte middelen bestaan o.a. uit: een speciaal ontworpen website, productbrochure, sieradenbox, (online) marketingcampagne, trendboek en unieke fotografie.

Het Rebel Effect:

Neem een kijkje op de website: www.floorjewels.nl en laat je verleiden door deze exclusieve en luxueuze collectie.

Alles komt samen in de Floor Jewels by Roelfien Vos collectie. Een uniek ontwerp, kwalitatieve materialen en een exclusieve marketingstrategie.

Call Now Button