Het was een mooi traject om te doorlopen met A Different Rebel. We hebben hele mooie momenten gehad om na te denken over de propositie en wat we echt graag willen doen. We hebben onze propositie steeds verder aangescherpt, door mooie en soms confronterende gesprekken met ondernemers en klanten. Vol enthousiasme gaan we nu de markt op met onze nieuwe propositie. 

Geert Hendrikx

Eigenaar, Werkgeluk en Co

Een nieuwe propositie

Geert en Marcel, beiden HRM professionals en eigenaren van HRM Arena wilden een nieuw concept op de markt zetten om hun bedrijf verder te laten groeien. Samen hebben wij gekeken waar de ondernemers Geert en Marcel echt blij van werden, waar hun sterktes zitten en waar ze iedere dag hun bed voor uitkomen. Dit is het uitgangspunt geworden voor een nieuw concept. Op basis van de nieuwe stip op de horizon is zelfs een nieuw bedrijf bedacht, Werkgeluk en Co.

Het Rebel Effect
Vanuit de unieke kracht van Geert en Marcel zijn we met de branding aan de slag gegaan, om van het nieuwe concept een merk te creëren. Daarna zijn we gaan inzoomen op de ideale klant, die past bij de nieuwe ideëen en bedrijfsvoering. Het Rebel Effect een nieuw uitgewerkt concept, passend bij de visie en missie van de ondernemers. Met een duidelijk marketingactieplan brengen Geert en Marcel hun filosofie nu onder de aandacht bij hun doelgroep en tegelijkertijd zorgen ze voor meer werkgeluk.

Neem een kijkje op de website https://werkgelukenco.nl/

Call Now Button