De klant staat bij ons centraal. Ons doel is om samen succesvol te ondernemen en verder te groeien. Dit is nu in al onze marketing en communicatie doorgevoerd. 

Van Marketing strategie tot uitvoer

Finc Accountants staat ondernemers uit Midden-Brabant bij als partner op administratief, financieel en fiscaal-juridisch gebied. 

Wij zijn bij Finc gestart, omdat de directie zich op een andere manier in de markt wilde zetten. Samen zijn wij gaan kijken naar welke nieuwe positionering bij Finc zou passen. Toen de nieuwe branding eenmaal stond, zijn wij aan de slag gegaan om de nieuwe boodschap overal door te voeren, zoals op de nieuwe website, in vacatures en in alle communicatie. Om goed te weten wat we overal wilden vertellen hebben we de klant, met klantprofielen, heel duidelijk in kaart gebracht. Daarnaast verzorgen wij alle marketing voor Finc, zoals de events, ‘Samen Ondernemen Sessies’, nieuwsbrieven en social media posts. 

Het Rebel Effect:

De nieuwe boodschap is overal doorgevoerd. En nu blijven wij, Rebels de (externe)marketing afdeling voor Finc, wij werken wekelijks aan de doorlopende marketingactiviteiten. De directie van Finc hoeft zich niet druk te maken over zijn marketing en weet dat alles wordt opgepakt. Finc kan zijn klanten nu beter bereiken met een verhaal dat past bij Finc en hun klanten.

Call Now Button