marketing coach voor iedere ondernemer

Een persoonlijke marketing coach die op strategisch niveau meedenkt. Zodat jij als ondernemer weer kunt doen waar jij blij van wordt.

Hoe schrijf jij het juiste verhaal voor op jouw website en social media kanalen. Hoe creëer je nou een succesvolle campagne? Hoe zorg jij voor een ijzersterke boodschap? Richt jij jouw marketing- en verkoopmiddelen wel op de juiste klanten? Wil jij je onderscheiden als ondernemer? Het is tijd om met jouw persoonlijke marketing coach die volgende stap te nemen. Doordat wij jou één op één begeleiden, worden jouw bedrijfsideeën eindelijk realiteit. Die verandering, het nieuwe concept of dat idee wat al jaren ligt, wordt nu werkelijkheid.

Marketing Coach

Wij, Daphne en Kiki, zijn échte marketing rebels en geloven in de passie van de ondernemer. Door onze persoonlijke begeleiding zetten wij met jou de volgende stap in je marketing. Samen bepalen we de acties die nodig zijn, om jouw bedrijf te laten groeien en je ideale klant aan te trekken. Hoe doen we dit? Door op strategisch niveau met jou te sparren. We luisteren naar jouw ondernemersdromen en zetten die om in doelen en concrete actiesAls marketing coach helpen wij elke dag ondernemers bij het vormgeven van de marketingstrategie en het uitvoeren van marketing acties

Ervaar hoe het is om met een marketing coach samen aan jouw strategie te werken.

Marketing Strategie

Ondernemen betekent continue verandering. Je klant verandert, als ondernemer ben je in ontwikkeling, je bedrijf groeit, je ideeën en inzichten blijven vernieuwen. Eigenlijk ben je, als ondernemer, altijd in beweging. Stilstaan is namelijk achteruitgaan. 

Wij zien in de praktijk dat iedere ondernemer, ondanks de grootte en de fase van de onderneming, worstelt met dezelfde onderdelen van de marketing strategie. Als ondernemer is een sterke basis, de fundering, enorm belangrijk. Dit noemen wij de marketing strategie. Vanuit die basis zorg jij er namelijk voor dat elke verandering of innovatie bijdraagt aan het doel dat jij voor ogen hebt. Jouw stip op de horizon. Ondernemers veranderen niet om enkel te veranderen. Die veranderingen hebben een doel. Hoe zorg jij ervoor dat de veranderingen bijdragen aan jouw doel?

Dagelijks houd ik me bezig met ontwerpen van mooie interieurs! Om een ontwerp daadwerkelijk tot leven te laten komen, is er meer nodig dan ontwerp en productie. Een doordacht marketingplan zorgt dat het ontwerp daadwerkelijk wordt geboren. Zonder de expertise en ervaring van A Different Rebel, was het product ‘Floor Jewels’ niet op deze schaal bekend geworden.

Roelfien Vos

Eigenaar, Roelfien Vos, Interior Design & Architecture

Rebel Marketing Puzzelstukken

Ok, maar waar start je als je ‘iets‘ met je marketing wilt gaan doen? Welke stappen zijn er? Wat moet ik gaan doen? Ik doe al vanalles, wat ga ik er nog bij doen? Allemaal vragen waar iedere ondernemer tegenaan loopt. Om inzicht te krijgen in jouw marketing en welke kansen er voor jou zijn, hebben wij de Rebel Marketing Puzzelstukken ontwikkeld. In 7 stappen bouw je aan je complete marketingstrategie en ga je over tot actie. Eigenlijk is iedere ondernemer, klein of groot, altijd met deze 7 puzzelstukken bezig. Denk bijvoorbeeld aan het in kaart brengen van je klant(en) of het uitrollen van een nieuw project of product. De ene ondernemer staat misschien wat langer stil bij het een dan de ander. Iedere ondernemer is ook anders, we hebben allemaal een andere achtergrond en zijn in een andere fase van het ondernemerschap. Als jij start met jouw persoonlijke marketing coach dan krijg jij antwoord op de volgende vragen.

 

 • Heb jij jouw marketing strategie op orde?
 • Weet je waar jij naar toe wilt? Wat je wilt bereiken?
 • Weet jij wie je bent? En is jouw bedrijf al een krachtig merk?
 • Heb jij jouw ideale klant in beeld?
 • Welke waarde voeg jij toe voor je klant?
 • Bereik jij jouw klant goed en op de juiste momenten?
 • Welk verhaal vertel jij en waar vertel jij dat?
 • Heb jij (in)zicht in je marketingacties?

Marketing Academy

In de Marketing Academy, is meer dan 20 jaar marketing en verkoop kennis voor jou verzameld. In deze online Academy vindt jij de 7 rebel marketing puzzelstukken. Bij iedere stap kun je aan de hand van praktische e-boeken, vol met marketing kennis en tips, zelf aan de slag. Makkelijk en direct toepasbaar voor ondernemers.

Doordat wij daarnaast als marketing coach altijd voor jou klaar staan, werk je op een simpele en snelle manier aan jouw strategie en marketingacties. Jij bepaalt zelf hoeveel coaching je nodig hebt. Wij zijn er als marketing coach, om met je te sparren en helpen jou, waar nodig, bij de uitvoer.

Jouw marketing coach

Wanneer passen wij bij jou? Hoe levert een marketing coach voor jou het meeste op? Wij kunnen jou helpen, als je aan de slag wilt met:

 • Het groeien van je bedrijf
 • Vernieuwing
 • Het beter bereiken van klanten
 • Jouw marketing strategie 
 • Een strategische partner
 • Een duidelijke stip op de horizon
 • Jouw branding, een eigen identiteit
 • Een nieuw concept of idee
 • Het creëren van een merk
 • Een concreet actieplan
 • Waarde toevoegen voor je klant

Het is van belang dat je samen op zoek gaat om volgende stappen te zetten. Een goede coach laat mij inzien wat er nog meer is en doet mijn blikveld verbreden. Een goede coach voor mij betekent ook dat het iemand is die een autoriteit op zijn/haar vakgebied is. Zoals A Different Rebel mij helpt met de kennis en ervaring door af en toe gewoon een voorbeeld te geven of een handreiking.

Mark Heistek

Eigenaar, NEEEDLE

Een eerlijk verhaal

Wij geloven dat als je vanuit je ondernemershart vertelt wie jij bent, waar je voor op staat en waarom je doet wat je doet, jij een echte connectie maakt met je klanten. Als marketing coach creëren wij samen met jou het echte verhaal, zodat jij gemakkelijk jouw verhaal vertelt en klanten aantrekt die bij je passen. Hierdoor wordt marketing ineens logisch en leuk! Je weet precies waarom je wel of geen marketing actie moet nemen. Je passie en gedrevenheid komen terug in je marketing en in je boodschap. Het lanceren van een nieuw idee of concept, was nog nooit zo eenvoudig.

Ervaar wat een marketing coach voor jou kan betekenen 

De juiste klanten bereiken

Er wordt vaak tijd en geld verloren als we niet onze ideale klant in beeld hebben, want dan verspreiden we onze kostbare tijd over heel veel kleine kansen. Richt jij je acties, marketing- en verkoopmiddelen op de juiste klanten? Waarom moet je wel of niet die ene campagne gaan doen? Ga ik naar een beurs? Plaats ik een advertentie? Je kunt die vraag pas met ‘JA!’ beantwoorden als jij weet wie jouw ideale klant is. Als marketing coach helpen wij jou met het in kaart brengen van jouw ideale klant. Toe aan een strategische partner?

Check of een marketing coach wat voor jou is.

De 7 rebel marketing puzzelstukken

Toe aan de volgende stap? Ben jij op zoek naar vernieuwing of groei voor je bedrijf? Waarbij zou jij een persoonlijke marketing coach kunnen gebruiken? Wij begeleiden jou stap voor stap van de marketingstrategie tot aan de uitvoer in 7 puzzelstukken. Meer dan 20 jaar marketing en verkoop kennis is verzameld, voor jou in de Marketing Academy. Krijg nu één maand onbeperkt toegang.

Ervaar direct hoe een marketing coach voor jou werkt.

Puzzelstuk 1

Stip op de horizon

Jij gaat ontdekken wat jij als ondernemer wil bereiken en waarom je dat eigenlijk wil. Je kent dat wel dat je overal kansen in ziet en aan de slag wil, je handen jeuken. Na enige tijd raakt je agenda overvol en weet je niet meer precies waarom je met allerlei marketing zaken bent gestart. Eigenlijk ben je je focus volledig kwijt. Het is tijd voor die focus!

Puzzelstuk 2

Selfie

Wat wil je uitstralen. Wie wil jij zijn? We gaan een merk creëren! Jouw bedrijf op de kaart zetten! Herkenbaarheid creëren voor jou en jouw klanten. Dit doen we door een bedrijfspersoonlijkheid, door jouw bedrijf als een persoon te gaan zien. Het gaat je helpen met het vertellen van jouw eerlijke verhalen.

Puzzelstuk 3

Klantportret

Is het simpel om je ideaal klantprofiel te maken? Nee, maar dat zijn de meeste dingen niet die toch cruciaal zijn voor het succes van je bedrijf. Er bestaat geen universele definitie van een ideaal klantprofiel, geen goed of fout. Geen zorgen, want wij gaan jou stap voor stap helpen! En met dit stappenplan kun jij regelmatig even checken of jouw ideale klant nog steeds in hetzelfde plaatje past.

Puzzelstuk 4

Handelswaar

Het klinkt zo makkelijk om een product of dienst te bedenken die jouw klant ook wil. Welke waarde voegt jouw product of dienst nou écht toe voor de klant? Bekijk jouw aanbod eens vanuit de schoenen van de klant.

Puzzelstuk 5

Klantreis

Lieve klant, waar ben je? Wat zal ik je vertellen en waarom? Worstel je ook met deze vragen? Als ondernemer wil je natuurlijk op de juiste momenten met jouw mogelijke klant in contact komen en de informatie geven, die de klant op dat moment zoekt of nodig heeft. Als je dat toch eens wist.

Puzzelstuk 6

Eerlijk verhaal

Je kan je boodschap op heel veel verschillende manieren vertellen. En dit kan ook weer veranderen, jij verandert, jouw klant verandert en de markt verandert. Jij gaat aan de slag met jouw eigen eerlijke verhaal.

Puzzelstuk 7

Actie

Je handen jeuken, want je wil aan de slag. Meters maken! Helaas is dat ook direct een grote valkuil voor ons en veel ondernemers, want alles wat voorbij komt lijkt super tof, belangrijk of ‘het gouden ei’ te zijn. Dan kijk je terug aan het eind van de week, maand, kwartaal of jaar en dan denk je “Was dit idee nou echt zo’n briljant marketing idee?” Wat werkt wel?

De Rebels

Iedere ochtend staan wij op om te strijden voor eerlijke en transparante marketing. Wij inspireren en motiveren ondernemers om zelf hun oprechte verhalen vanuit het hart te vertellen. Hoe doen wij dit? Natuurlijk door dit zelf te doen en andere ondernemers hierbij te helpen. Maak kennis met jouw persoonlijke marketing coach!

We hebben al veel verschillende ondernemers mogen helpen. Onder andere accountants, een fysiotherapeut, HR professionals, consultants, een interior designer, maar ook semi-overheid en grotere bedrijven.

Call Now Button