OOK MARKETING REBEL WORDEN?

Meld je aan en blijf op de hoogte van alle ontwikkelingen

Meld je aan

Liever direct contact?

+31 6 40504750

gratis inspiratie voor jouw eerlijke marketing

Op deze pagina delen wij met jou onze inzichten, marketing- en communicatiekennis en inspiratie. Zo willen wij je helpen om jouw eerlijke verhalen te vertellen aan de wereld. Wij hopen dat je dan zo zelf al een start kan maken met jouw transparante marketing.

Gratis branding tips voor ondernemers

Hoe schrijf jij het juiste verhaal voor op jouw website en social media kanalen. Wat is de beste tekst voor die leuke campagne? Hoe zorg jij overal voor dezelfde boodschap? Als je jouw bedrijf als een persoon gaat zien, gaat je dit helpen met het creëren en vertellen van jouw verhalen. Jouw klanten zullen zich kunnen gaan identificeren met jouw bedrijf en dit zorgt voor herkenning. Dit alles gaat je weer helpen bij al jouw marketing- en communicatieacties. Wie ben jij als bedrijf of wie wil jij nu zijn als bedrijf? Kom erachter met onze vragenlijst.

Huiskamer sessie

Speciaal voor ondernemers die veel inspiratie willen opdoen, om op een eerlijke manier hun klanten beter te bereiken, organiseren wij (digitale) huiskamer sessies. Wij delen heel graag onze marketing- en communicatiekennis.  Meld je gratis aan voor ons volgende sessie. 

CREËER JOUW MARKETINGSTRATEGIE IN 7 REBEL STAPPEN

Een marketingstrategie hoort er bij als je een ondernemer bent. Als je kijkt wat er bij zo’n marketingstrategie komt kijken, dan wordt er vaak met de ene moeilijke term na de andere gegooid. Wat heb je dan echt nodig voor een goed werkende marketingstrategie? Wat heb je nodig om meer klanten te bereiken? Wij zetten de 7 belangrijkste strategische marketing stappen voor je onder elkaar. Want wat blijkt uit de praktijk? Elke ondernemer loopt tegen dezelfde strategische marketing uitdagingen aan.

MARKETING E-BOEK: MEER IMPACT MET JOUW VISIE EN MISSIE

Waar moet je starten met jouw marketing? Hoe ga je jouw visie en missie goed omschrijven? Wat vertel je nu, als jij op een open en transparante manier wil communiceren met jouw klanten? 

Om een grotere impact te maken moet je jouw klanten weten bereiken. Jouw visie en missie zorgen ervoor dat jouw klanten zich met je willen verbinden en jouw producten en diensten aanschaffen.

In ons Marketing E-Boek, Vergroot jouw impact in 4 stappen, geven wij jou tips hoe jij zelf met jouw visie en missie aan de slag kan gaan. Start nu zelf!

APP JE DIT WEL ALLEMAAL NODIG? 

Ter inspiratie business modellen die bijdragen aan een circulaire Nederland. Want Nederland heeft als ambitie om in 2050 volledig circulair te zijn. Misschien klinkt dit wel als een hele ambitieuze doelstelling, maar als je kijkt wat de trends zijn zie je dat we bewust en onbewust hier al deels naar toe werken…

INFOGRAPHIC: VISIE-MISSIE-PLAN-ACTIE

Bekijk de infographic en zie in een oog opslag hoe jij jouw duurzame doelen en ambities vertelt. In 4 stappen kun je simpel zelf aan de slag…. 

Call Now Button