Persoonlijke marketing coach

Met een persoonlijke marketing coach, groeien met je bedrijf door vernieuwing. Zodat jij als ondernemer weer kunt doen waar jij blij van wordt.

Een marketing coach als strategische partner, om jouw bedrijfsideeën eindelijk waar te maken. Denk jij na over vernieuwing? Ben je toe aan verandering in je bedrijf? Wil jij een nieuw concept lanceren? Of loop je al een tijd met een nieuw idee? Op strategisch niveau denken wij, Daphne en Kiki van A Different Rebel, graag met jou mee. Door onze persoonlijke begeleiding zetten wij samen met jou de volgende stap in je marketing. Één op één bepalen we de punten die jij nodig hebt, om met je bedrijf te laten groeien en je ideale klant aan te trekken. Hoe doen we dit? Door jou te helpen te spreken vanuit je ondernemershart.

Jouw droom of idee,  waar je iedere dag voor op staat, gaan we samen waar maken.

Marketing Coach hoe werkt het?

Wij zien in de praktijk dat iedere ondernemer, ondanks de grootte en de fase van de onderneming, worstelt met dezelfde onderdelen van de marketing. Daarom hebben wij de Rebel Marketing Puzzelstukken ontwikkeld, om te komen van marketingstrategie tot uitvoer. In onze A Different Rebel Academy hebben wij alle marketingkennis en deze puzzelstukken voor jou toegankelijk gemaakt. Wij bieden jou één maand onbeperkt toegang tot onze online academy. Daarbij krijg je een vrijblijvende coach call met een van de rebels, om te ervaren hoe wij jou verder helpen met jouw marketing.

Zoek jij ons?

Wanneer passen wij bij jou? Hoe levert een marketing coach voor jou het meeste op? Wij kunnen jou helpen, als je aan de slag wilt met:

 

 • Het groeien van je bedrijf
 • Vernieuwing
 • Het beter bereiken van klanten
 • Jouw marketingstrategie 
 • Een strategische partner
 • Een duidelijke stip op de horizon
 • Jouw branding, een eigen identiteit
 • Een nieuw concept of idee
 • Het creëren van een merk
 • Een concreet actieplan
 • Waarde toevoegen voor je klant

Een Eerlijk Verhaal

Wij geloven dat als je vanuit je ondernemershart vertelt wie jij bent, waar je voor op staat en waarom je doet wat je doet, jij een echte connectie maakt met je klanten. Wij helpen jou het echte verhaal te vertellen om zo klanten aan te trekken die echt bij je passen. Hierdoor wordt marketing ineens logisch en leuk! Je weet precies waarom je wel of geen marketing actie moet nemen.

Je passie en gedrevenheid komen terug in je marketing en in je boodschap. We helpen jou met het lanceren van jouw idee of concept.

De juiste klanten bereiken

Er wordt vaak tijd en geld verloren als we niet onze ideale klant in beeld hebben, want dan verspreiden we onze kostbare tijd over heel veel kleine kansen. Richt jij je acties, marketing- en verkoopmiddelen op de juiste klanten? Waarom moet je wel of niet die ene campagne gaan doen? Ga ik naar een beurs? Plaats ik een advertentie? Je kunt die vraag pas met ‘JA!’ beantwoorden als jij weet wie jouw ideale klant is.

De 7 rebel marketing puzzelstukken

Toe aan de volgende stap? Ben jij op zoek naar vernieuwing of groei voor je bedrijf? Bij wat zou jij een persoonlijke marketing coach kunnen gebruiken? Wij begeleiden jou stap voor stap van de marketingstrategie tot aan de uitvoer in 7 puzzelstukken. Meer dan 20 jaar marketing en verkoop kennis is verzameld, voor jou in de Marketing Academy. Krijg nu één maand onbeperkt toegang. Ervaar direct hoe een marketing coach voor jou werkt.

Puzzelstuk 1

Stip op de horizon

Jij gaat ontdekken wat jij als ondernemer wil bereiken en waarom je dat eigenlijk wil. Je kent dat wel dat je overal kansen in ziet en aan de slag wil, je handen jeuken. Na enige tijd raakt je agenda overvol en weet je niet meer precies waarom je met allerlei marketing zaken bent gestart. Eigenlijk ben je je focus volledig kwijt. Het is tijd voor die focus!

Puzzelstuk 2

Selfie

Wat wil je uitstralen. Wie wil jij zijn? We gaan een merk creëren! Jouw bedrijf op de kaart zetten! Herkenbaarheid creëren voor jou en jouw klanten. Dit doen we door een bedrijfspersoonlijkheid, door jouw bedrijf als een persoon te gaan zien. Het gaat je helpen met het vertellen van jouw eerlijke verhalen.

Puzzelstuk 3

Klantportret

Is het simpel om je ideaal klantprofiel te maken? Nee, maar dat zijn de meeste dingen niet die toch cruciaal zijn voor het succes van je bedrijf. Er bestaat geen universele definitie van een ideaal klantprofiel, geen goed of fout. Geen zorgen, want wij gaan jou stap voor stap helpen! En met dit stappenplan kun jij regelmatig even checken of jouw ideale klant nog steeds in hetzelfde plaatje past.

Puzzelstuk 4

Handelswaar

Het klinkt zo makkelijk om een product of dienst te bedenken die jouw klant ook wil. Welke waarde voegt jouw product of dienst nou écht toe voor de klant? Bekijk jouw aanbod eens vanuit de schoenen van de klant.

Puzzelstuk 5

Klantreis

Lieve klant, waar ben je? Wat zal ik je vertellen en waarom? Worstel je ook met deze vragen? Als ondernemer wil je natuurlijk op de juiste momenten met jouw mogelijke klant in contact komen en de informatie geven, die de klant op dat moment zoekt of nodig heeft. Als je dat toch eens wist.

Puzzelstuk 6

Eerlijk verhaal

Je kan je boodschap op heel veel verschillende manieren vertellen. En dit kan ook weer veranderen, jij verandert, jouw klant verandert en de markt verandert. Jij gaat aan de slag met jouw eigen eerlijke verhaal.

Puzzelstuk 7

Actie

Je handen jeuken, want je wil aan de slag. Meters maken! Helaas is dat ook direct een grote valkuil voor ons en veel ondernemers, want alles wat voorbij komt lijkt super tof, belangrijk of ‘het gouden ei’ te zijn. Dan kijk je terug aan het eind van de week, maand, kwartaal of jaar en dan denk je “Was dit idee nou echt zo’n briljant marketing idee?” Wat werkt wel?

De Rebels

Iedere ochtend staan wij op om te strijden voor eerlijke en transparante marketing. Wij inspireren en motiveren ondernemers om zelf hun oprechte verhalen vanuit het hart te vertellen. Hoe doen wij dit? Natuurlijk door dit zelf te doen en andere ondernemers hierbij te helpen. Maak kennis met jouw persoonlijke marketing coach!

We hebben al veel verschillende ondernemers mogen helpen. Onder andere accountants, een fysiotherapeut, HR professionals, consultants, een interior designer, maar ook semi-overheid en grotere bedrijven.

Call Now Button