OOK MARKETING REBEL WORDEN?

Meld je aan voor de Rebel Update en ontvang Gratis marketing tips in jouw inbox

Meld je aan

Liever Persoonlijk Advies

JE ONDERSCHEIDEN VANUIT JE HART MET EEN UNIEK MERK

Vertellen van een eerlijk verhaal

Voor ons was 2017 het jaar van veranderingen in de keuzes die we maakten. We namen afscheid van het bekende en vertrouwde. Wij besloten een nieuwe afslag te nemen en vanuit ons hart te gaan ondernemen.

Wat heb je nodig?

Allebei een vaste baan als marketeer, met een steady salaris, auto, lieve collega’s en veel werkdruk. Maar dit is wat hoort, toch? Door zo’n baan kun je in een mooi groot huis wonen, regelmatig op vakantie gaan en veel spullen kopen. “Maar heb je dat wel allemaal écht nodig?”

Life Changing Moment

Wij begonnen ons af te vragen: “Waar worden wij nou gelukkig van?” en “Hoe kunnen wij een positieve bijdrage leveren?” Wij besloten het anders te gaan doen en het traditionele te doorbreken. We weten allebei nog goed hoe ons ‘life changing moment’ voelde. Met gezonde spanning en kriebels in ons buik, stapten wij op maandag 30 oktober 2017 de vertrouwde werkomgeving binnen. Het was de dag waarop wij allebei ons ontslag in dienden, geen vast contract meer, maar op naar zelfstandig ondernemerschap!

Een Rebel werd geboren

Oke, die stap was gemaakt. Nu begon de echte zoektocht! “Wie zijn we dan eigenlijk en wat willen we precies bereiken met het ondernemen?” Nog belangrijker: “Hoe komen we daar dan achter?” Al snel kwam Kiki aan met diverse boeken en theorieën over branding en archetypes en het neerzetten van je merk als persoonlijkheid. Dit bleek niet gemakkelijk te zijn, maar door ons er volledig in onder te dompelen werd A Different Rebel geboren.

Het grote inzicht kwam toen wij onze eerste eigen klant bleken te zijn. We hadden allerlei theorieën, methodieken en onderzoeken verzameld. Wij besloten vanuit de ‘Harada Methode’ te starten met het vaststellen van ons doel. Het gaat om ondernemen vanuit je hart en dat past bij ons. Deze aanpak werkt voor onze klanten en onszelf, dit hebben wij keer op keer ervaren. Wat geeft dat een energie zeg!

 

BOOOOM DAAR WAS HET INEENS!

De brainstormsessies beginnen en onze marketing ervaring samen met de bekende theorieën, komen goed van pas. We willen een eerlijk merk creëren dat past bij onze visie en missie. Marketing op een oprechte en positieve manier inzetten en andere ondernemers laten groeien. Kortom we willen breken met de traditionele marketing en de bekende paden. De puzzelstukken vielen op zijn plaats en zo ontstond de ‘Rebel Methode’. Een aanpak die zichzelf iedere keer weer bewijst.

WIJ BLIJKEN EEN ECHT REBELS MERK TE ZIJN!

Onze klanten herkennen zich en voelen zich verbonden met het rebelse. Kernwaarden als breken met de status quo, gerechtigheid, uniek, waarheid en lef, passen bij ons en onze klanten. Het Rebelse merk blijkt dé manier te zijn, om met onze klant een connectie te maken.

Elke dag krijgen wij tientallen positieve reacties op onze bedrijfsnaam en onze marketingstrategie. En wordt ons de vraag gesteld hoe wij de branding hebben aangepakt. Wij spreken onze ideale klant aan. Klanten waar we oprecht een verbinding mee maken en voor wie wij échte waarde toevoegen.

Eerlijke branding hoe pak je het aan?

Wij zien in de praktijk dat iedere ondernemer, ondanks de grootte en de fase van de onderneming, worstelt met dezelfde onderdelen van de marketingstrategie. Jij kunt ook zelf jouw unieke merk creëren, je onderscheiden in de markt en hiermee je klanten beter bereiken. Als jij jouw bedrijf namelijk gaat neerzetten als een persoonlijkheid, dan creëer jij jouw authentieke merk. Dit helpt je bij het vermarkten van je bedrijf en zorgt voor consistentie in je marketingstrategie en alle communicatie uitingen. Het levert een langdurige klantrelatie op met klanten, die zich herkennen in en verbonden voelen met jouw bedrijf. Het bedenken van nieuwe oplossingen die gericht zijn op jouw klant wordt super easy. Daarnaast kan men niet meer om jouw krachtige en unieke (merk) persoonlijkheid heen.

DE REBEL WERKWIJZE

 • Do It Yourself! Jij kunt zelf aan de slag met je marketingstrategie en vraagstukken zoals: “Hoe bereik ik mijn ideale klant?” of “Hoe kan ik mijn bedrijf onderscheiden, wat is mijn onderscheidend vermogen?” Ook als jij wilt weten hoe je een nieuwe oplossing, product of dienst het beste in de markt kunt zetten. Wij delen graag het succes van de 7 puzzelstukken met jou. Zo kun jij zelf aan de slag en continu meegaan met veranderingen in de markt. Zelfs als je nu geen marketing ervaring of weinig tijd hebt. Jij kunt jouw business en bereik laten groeien.

 

 • Met de online Eerlijke Branding cursus, leer jij in no-time hoe jij je kunt onderscheiden, anders kunt zijn, krijg je tips en kom je erachter hoe jij jouw bedrijf als eerlijk en authentiek merk neer kunt zetten.

 

 • Via de interactieve online marketing werkboeken, ontwikkel jij de marketing expert in jezelf. Wij gebruiken deze opzet zelf voor onze marketingstrategie. Deze documenten staan vol met kennis en praktische tips. Om vanuit het niets een marketingstrategie te ontwikkelen, kost veel tijd, energie en vergt de nodige kennis. Met deze werkboeken kun jij direct zelf aan de slag in jouw eigen tempo en tijd. Zo heb je structuur en meteen een goede opbouw van jouw marketingstrategie. De praktijkvoorbeelden geven je inzicht in de mogelijkheden.

 

 • Je wordt lid van de Online Academy Community. Hierin kun jij met gelijkgestemde ondernemers in contact komen. Er worden ervaringen gedeeld, wat werkt wel en wat werkt niet. Het is alleen al interessant om te zien hoe mede-ondernemers aan de slag gaan met hun branding en marketing.

 

 • Je wordt super enthousiast van de trainingsvideo’s, waar jij toegang tot krijgt. Hierin wordt jij je meegenomen in tips & tricks en inspirerende praktijkvoorbeelden.

 

 • Tijdens de maandelijkse ‘Rebel Meet Ups’ krijg je online live coaching van de Rebels. Er is altijd tijd om samen met andere ondernemers hier live jullie ervaringen en kennis te delen.

 

 • Bovendien heb je complete toegang tot al onze marketing- en communicatie templates. Deze gaan je direct helpen met het vormgeven van je (online) marketing- en communicatieactiviteiten. Alleen al het inzicht dat je krijgt in jouw ideale klant en waar jouw klant zich bevindt, aan de hand van de templates, is super waardevol. Met de content kalender kun je daarna direct op maat de boodschap voor jouw klant opstellen en optimaal inrichten.

 

 • Weet dat er altijd online hulp beschikbaar is. Van je mede-rebels en van ons. Zo heb je een heel team van diverse experts voor jou klaar staan.

 

Jouw Eerlijke Investering

Begin vandaag nog aan het bouwen van jouw marketingstrategie en laat je business toenemen. Laat jouw unieke merk groeien en bereik meer klanten. Start nu met de ‘Eerlijke Branding’ cursus.

ls je durft te starten dan:

 • Bepaal jij jouw eigen tempo. Het excuus: “Ik heb geen tijd”, neem jij zelf weg!
 • Stel jij heldere marketingdoelstellingen op, waar je stap voor stap en concreet naar toe kunt werken. De spreuk: “Ik heb er helemaal geen verstand van”, behoort tot de verleden tijd.
 • Bereik jij jouw klanten makkelijker en maak je een echte connectie met hen. Er zijn geen twijfels (meer) over wat je moet vertellen. Kortom de klant weet jou te vinden en jij weet wat je wilt vertellen.
 • Creëer jij een krachtig merk en zet je jouw bedrijf neer als een unieke persoonlijkheid. Je bedrijf is niet meer weg te denken en wordt herkenbaar.
 • Weet jij precies wat jij waar gaat vertellen. Een consistent en transparant verhaal vormt de basis voor jouw uitingen in alle bestaande communicatie- en marketingkanalen.
  Is het pitchen geen enkel probleem meer. Jij weet de Why, How en What, ookwel jouw visie en missie met gemak overal te vertellen. Je raakt er mensen mee.
 • Heb je aan inspiratie geen gebrek meer. Het bedenken en uitvoeren van diverse marketingacties is voor jou super simpel, leuk en je vergroot je bereik enorm.

Bonussen Uniek Rebel Ondernemer Pakket

Bonus 1: 6 interactieve werkboeken twv € 210,-

Met deze werkboeken kun jij direct zelf aan de slag in jouw eigen tempo en tijd. Zo heb je structuur en meteen een goede opbouw van jouw marketingstrategie. Deze boeken staan vol met kennis, praktische tips en de praktijkvoorbeelden geven je inzicht in de mogelijkheden. Wij gebruiken deze boeken zelf ook.

Bonus 2: Het e-boek “Your True Personality” twv € 35,-

Wil jij ook vanuit een (bedrijfs)persoon gaan denken? Wil jij ook dat het bedenken van toffe marketingacties makkelijker wordt? Wil jij vooral van jouw bedrijf een merk meesterwerk maken? Dan is nu de tijd om aan de slag te gaan! Met dit e-boek verdiep jij je helemaal in jouw eigen (bedrijfs)persoonlijkheid en ontdek je hoe jij dit kunt doorvoeren in jouw marketingstrategie.

Bonus 3: Toegang tot de e-bieb met marketing- en communicatie templates twv € 350,-

Jij krijgt alle marketing- en communicatie templates tot je beschikking en die gaan je direct helpen met het vormgeven van je (online) marketing- en communicatieactiviteiten. 

Bonus 4: Maandelijkse ‘Rebel meet up’ een online coach call twv € 125,-

Tijdens de maandelijkse ‘Rebel Meet Ups’ krijg je online live coaching van de Rebels. Er is altijd tijd om samen met andere ondernemers hier live jullie ervaringen en kennis te delen. 

Bonus 5: Het Rebel certificaat en Het Eerlijk Branding label

Zo kun jij aan de wereld en jouw klanten laten zien dat jij aan eerlijke marketing doet. 

Bonussen Rebel Portret Persoonlijk Pakket

Bonus 1: 6 interactieve werkboeken twv € 210,-

Met deze werkboeken kun jij direct zelf aan de slag in jouw eigen tempo en tijd. Zo heb je structuur en meteen een goede opbouw van jouw marketingstrategie. Deze boeken staan vol met kennis, praktische tips en de praktijkvoorbeelden geven je inzicht in de mogelijkheden. Wij gebruiken deze boeken zelf ook.

Bonus 2: Het e-boek “Your True Personality” twv € 35,-

Wil jij ook vanuit een (bedrijfs)persoon gaan denken? Wil jij ook dat het bedenken van toffe marketingacties makkelijker wordt? Wil jij vooral van jouw bedrijf een merk meesterwerk maken? Dan is nu de tijd om aan de slag te gaan! Met dit e-boek verdiep jij je helemaal in jouw eigen (bedrijfs)persoonlijkheid en ontdek je hoe jij dit kunt doorvoeren in jouw marketingstrategie.

Bonus 3: Toegang tot de e-bieb met marketing- en communicatie templates twv € 350,-

Jij krijgt alle marketing- en communicatie templates tot je beschikking en die gaan je direct helpen met het vormgeven van je (online) marketing- en communicatieactiviteiten. 

Bonus 4: Maandelijkse ‘Rebel meet up’ een online coach call twv € 125,-

Tijdens de maandelijkse ‘Rebel Meet Ups’ krijg je online live coaching van de Rebels. Er is altijd tijd om samen met andere ondernemers hier live jullie ervaringen en kennis te delen. 

Bonus 5: Het Rebel certificaat en Het Eerlijk Branding label

Zo kun jij aan de wereld en jouw klanten laten zien dat jij aan eerlijke marketing doet. 

Bonus 6: Een 1 op 1 coaching sessie twv € 125,-

In de online sessie kun je 1 op 1 sparren met ons. Al je vragen stellen. Aangeven waar je tegen aan loopt en om feedback vragen.

Bonus 7: Een uniek Persoonlijk Rebel Portret video twv € 950,-

Vertel aan de wereld wie je bent en waar je iedere dag voor opstaat. Het Persoonlijk Rebel Portret* wordt gemaakt door onze professionele videopartner Profielfilm twv € 950,-

Bonussen Op Maat Rebel Portret Bedrijf Pakket

Bonus 1: 6 interactieve werkboeken twv € 210,-

Met deze werkboeken kun jij direct zelf aan de slag in jouw eigen tempo en tijd. Zo heb je structuur en meteen een goede opbouw van jouw marketingstrategie. Deze boeken staan vol met kennis, praktische tips en de praktijkvoorbeelden geven je inzicht in de mogelijkheden. Wij gebruiken deze boeken zelf ook.

Bonus 2: Het e-boek “Your True Personality” twv € 35,-

Wil jij ook vanuit een (bedrijfs)persoon gaan denken? Wil jij ook dat het bedenken van toffe marketingacties makkelijker wordt? Wil jij vooral van jouw bedrijf een merk meesterwerk maken? Dan is nu de tijd om aan de slag te gaan! Met dit e-boek verdiep jij je helemaal in jouw eigen (bedrijfs)persoonlijkheid en ontdek je hoe jij dit kunt doorvoeren in jouw marketingstrategie.

Bonus 3: Toegang tot de e-bieb met marketing- en communicatie templates twv € 350,-

Jij krijgt alle marketing- en communicatie templates tot je beschikking en die gaan je direct helpen met het vormgeven van je (online) marketing- en communicatieactiviteiten. 

Bonus 4: Maandelijkse ‘Rebel meet up’ een online coach call twv € 125,-

Tijdens de maandelijkse ‘Rebel Meet Ups’ krijg je online live coaching van de Rebels. Er is altijd tijd om samen met andere ondernemers hier live jullie ervaringen en kennis te delen. 

Bonus 5: Het Rebel certificaat en Het Eerlijk Branding label

Zo kun jij aan de wereld en jouw klanten laten zien dat jij aan eerlijke marketing doet. 

Bonus 6: 2 x 1 op 1 coaching sessie twv € 250,-

In de online sessie kun je 1 op 1 sparren met ons. Al je vragen stellen. Aangeven waar je tegen aan loopt en om feedback vragen.

Bonus 7: Een op maat gemaakt bedrijfs Portret video twv €1750,-

Maak een op maat gemaakt bedrijfsfilm**.  Jouw uitgebreidde video wordt gemaakt door onze professionele videopartner Profielfilm. De waarde van een custom video is normaal €1750,-

Rebel Shout out Actie!!

Voor de echte Rebels hebben wij nu een actie. Wij geven geen korting, maar wel graag extra’s. Super veel extra’s waar jij als ondernemer echt wat aan hebt! Als jij nu meedoet krijg jij van ons een extra bonus t.w.v. €309.- bovenop het pakket dat jij kiest. 

 • Een social media cursus twv € 149.- In eenvoudige stappen leer jij meer over het schrijven van de beste social media berichten. Het maken en inplannen was nog nooit zo makkelijk en leuk. Laat je social media kanalen maar groeien. Jouw klant kan niet wachten om je online te zien.
 • Jij krijgt ons social media e-boek twv € 35.- met heel veel tips, voorbeelden en handige invul templates, zodat jij direct aan de slag kunt met jouw berichten. Laat die social media kanalen en je klantenbereik maar eens groeien.
 • Een extra online persoonlijk consult twv € 125.- met echte marketingexperts. Op het moment dat het jou uitkomt. Persoonlijk. Vol focus. Tijd voor al jouw marketingvragen. Wij helpen je graag verder op weg.

100% REBEL GARANTIE!

Als jij nu meedoet krijg jij levenslang toegang tot het cursusmateriaal, de werkboeken, de video’s, de tools en al onze marketing- en communicatie templates. 

Ben je toch niet helemaal een rebel? Laat het ons weten binnen 14 dagen, dan krijg jij direct je geld terug.

Mede Rebel Ondernemers over de Eerlijke Branding marketing cursus

 

Ondernemers die aan de marketing cursus, Eerlijke Branding deelnemen zijn positief en verrast door de Rebel Branding Methode.

De afgelopen 6 weken ben ik teruggegaan naar de basis tijdens de Eerlijke Branding cursus van A Different Rebel. 
Ontdekken waarom ik doe wat ik doe. Dat was het startpunt om te kijken of ik VIRIDIS Business Advisory juist heb gepositioneerd.

Resultaat: Blijven ondernemen vanuit mijn passie, een impact maken en hier transparant over vertellen.

Big shoot out naar Kiki Vrendenberg & Daphne Rolf voor het mooie traject dat zij hebben weten te ontwikkelen!

Bas Liebeek

Eigenaar, VIRIDIS Business Advisor

De Eerlijke Branding cursus gaat veel verder dan ik verwachtte. Dit is geen standaard marketing, maar een manier om (ook als je nog niet zo ver bent) op strategisch niveau de beslissingen te nemen die je daarna veel duidelijkheid, structuur en richting geven bij het verder ontwikkelen of op de markt brengen van je product of dienst. Ik leerde dicht bij mijzelf te blijven en te ondernemen vanuit mijn hart!

Joey de Jong

Ondernemer, Unusual Ride

Voor mijn zomervakantie heb ik mezelf een marketing heroriëntatie cadeau gedaan. Samen met Daphne Rolf & Kiki Vrendenberg heb ik gekeken naar de normen en waarden die voor mij van belang zijn. Om eerlijke marketing te kunnen bedrijven is het belangrijk om te weten waarom je iets wil. In ons geval willen we vooral onszelf laten zien door het ‘Gewone buitengewoon goed te doen’. Vervolgens hebben we hier een mooie video van gemaakt.

Precies in de tijd dat deze meer dan 35.000 keer bekeken werd, met vooral positieve reacties recht uit het hart, werd de laatste hand gelegd aan onze webshop www.canonline.nl

Theo Hek

Algemeen Directeur Klantgerichtheid, Canon Business Center Noordoost B.V.

De oefeningen van de Eerlijke Branding cursus dwingen mij om tijd te nemen en over de zaken na te denken.

Andreas Oerlemans

Ondernemer en eigenaar, Goed in Food

Veel gestelde vragen

Je hoeft geen marketing expert te zijn

Jij gaat leren, zien en ervaren dat je zelf je eigen marketing en branding kunt ontwikkelen en uitvoeren. Wij bieden jou tools, tricks en kennis aan om zelf jouw bereik te vergroten. Zelf jouw klanten beter te bereiken. Je zult zien, marketing wordt leuk!

Ik doe al veel aan marketing

In deze cursus, ga jij leren marketing op een gestructureerde manier in te zetten. Vaak worden marketingacties willekeurig ingezet en uitgevoerd, op een hap-snap manier gedaan. Marketing moet bijdragen aan jouw bedrijfsdoelstellingen. Dan ga jij zien dat marketing je echt verder gaat helpen. 

Je hoeft geen verkoper te zijn

Door eerlijk te vertellen waar je voor staat en wat je doet, ben je open. Hierdoor voel je je niet als een verkoper. Je bent gewoon wie je bent en dit laat je zien aan de wereld. 

Het maakt niet uit in welke markt je zit

Wij geven je een methodiek die je altijd en overal kan toepassen. Het maakt niet uit in welke markt jij actief bent. De Rebel Methode werkt in iedere markt. Jij bent de specialist in jouw markt. Wij geven je tools om de marketing en branding beter op te pakken en uit te voeren.

Wanneer start de marketing cursus Eerlijke Branding?

Je hebt direct toegang zodra jij je aanmeldt. Je kunt meteen aan de slag. Wekelijks volgen er nieuwe lessen met toelichting. Maar je kunt alles in je eigen tempo doen. Wil je niet meteen starten, ook geen enkel probleem. Jij beslist wanneer je wat doet. 

Hoe lang duurt de marketing cursus eerlijke branding?

6 weken lang krijg jij iedere week de volgende marketingstap. Maar je bepaalt zelf het tempo waarin je alles doorloopt. Sommige stappen gaan je misschien makkelijker af. Soms wil je meer tijd nemen, blijkt uit de praktijk. Je blijft altijd toegang houden tot al het materiaal, dus je mag de tijd nemen. 

Ik start net als ondernemer

Start jij net met jouw bedrijf? Dan helpt de marketing cursus ‘Eerlijke Branding’ jou bij het creëren van een merk. Je gaat van jouw bedrijf meteen een merk maken. Je krijgt zo een vliegende start.

Ik ben al langer ondernemer, heeft dit dan zin?
De ‘Rebel Methode’ werkt voor ondernemers in alle stadia en voor alle bedrijven, groot of klein. Jij leert hoe jij jezelf en jouw bedrijf beter kunt neerzetten. Je gaat zien dat het makkelijker wordt om jouw klanten te bereiken. Welke ondernemer wil dit nu niet?
Ik vind de investering spannend
Wij bieden 3 verschillende pakketten aan. Jij kiest wat bij jou past. De investering die jij doet, gaat je helpen jouw klanten te bereiken. Je hebt klanten nodig om te groeien en succesvol te zijn. Welk pakket je ook kiest het verdient zich altijd terug. 
Wij helpen jou heel graag, om met een eerlijk verhaal jouw klanten te bereiken  
Dit maakt ons ontzettend blij  
Zo kunnen wij onze marketing- en communicatiekennis inzetten  
en positief bijdragen  
Twijfel je nog of wil je meer weten?  
Neem gewoon even contact met ons op!  
Call Now Button