Wij zijn niet zomaar Rebels

Rebels hebben een visie. Willen mensen meekrijgen, draagvlak creëren en andere concepten op de markt zetten. Wij zijn Rebels die starten bij onszelf.

A Different Rebel staat voor:

Strijden voor transparante Marketing
Vertellen van eerlijke verhalen
Lef om het anders te doen

Kiki Vrendenberg

Kiki, A Different Rebel met een hoofdletter A. De A van Anarchie. Anarchie klinkt misschien wat heftig maar dit komt wel
terug in onze werkwijze, niemand is ondergeschikt aan iets of iemand. Samen komen we tot creatieve, nieuwe en andere inzichten. Durf jij nog, dan werk je samen met een Rebel die?

  • Houdt van een nieuwe uitdaging!
  • Eerlijke concepten op de markt wil zetten
  • Eigenwijs en creatief is
  • Een Rebel Mama is

Ik heb altijd al dingen op mijn eigen manier willen doen. Als klein meisje zei ik vast en zeker: “I wan’t to do it”. Toen ik iets groter en wat ouder werd, ging ik werken bij zowel grote als kleine bedrijven, maar ik kon nooit mijn draai vinden en liep altijd tegen de lamp. Lees verder….

Daphne de Jong-Rolf

Daphne, A Different Rebel met een hoofdletter D. De D van Demonstratie. Waarbij we met onze aanpak laten zien dat waardering in de vorm van winst volgt, zodra een klant het vertrouwen heeft in een organisatie die open en eerlijk onderneemt.  Durf jij nog, dan werk je samen met een Rebel die?

  • Zorgt voor iedereen binnen het team
  • Altijd gaat voor het ultieme resultaat
  • Mensen aan zich weet te binden
  • Haar dromen achterna gaat

“Eerlijk zijn”, werd er bij ons thuis met de paplepel ingegoten. Mijn moeder kon het aan onze neuzen zien, wanneer we niet alles vertelden en niet volledig open waren. Ze zei altijd: “Eerlijkheid duurt het langst”. Niet zo gek dat ik, al als kleine meid, onrecht verschrikkelijk vond. Lees verder…

EERLIJKE MARKETING VOOR EEN DOEL

REBELS MET EEN VISIE

A Different Rebel ziet het anders voor zich. Onze visie is dat marketing eerlijk wordt ingezet. Zodat iedereen makkelijk kan kiezen voor producten en diensten, die positief bijdragen aan onze wereld.

REBELS MET EEN MISSIE

Iedere ochtend staan wij op om te strijden voor eerlijke en transparante marketing. Wij inspireren en motiveren ondernemers om zelf hun oprechte verhalen vanuit het hart te vertellen. Hoe doen wij dit? Natuurlijk door dit zelf te doen en andere ondernemers hierbij te helpen. Wij delen onze kennis en bouwen aan een community met gelijkgestemden.

Call Now Button