OOK MARKETING REBEL WORDEN?

Meld je aan voor onze Rebel Update en krijg gratis marketing tips in jouw inbox

Meld je aan

Liever Persoonlijk advies

+31 6 40504750

Online Cursus Marketing voor Ondernemers

ONDERSCHEID JE met jouw marketingstrategie, MERK en echt ondernemersverhaal!

Heb jij ook een super aanbod, maar bereik jij niet of te weinig klanten? Wil jij je onderscheiden als eerlijk merk? Met een online marketing cursus van A Different Rebel Academy, kun jij zelf aan de slag met jouw marketingacties, branding of totale strategie.

Marketing Academy voor ondernemers met lef

Jij bent als ondernemer ooit gestart vanuit jouw droom, vanuit een innovatie, een passie of ambitie. Dan begint direct de uitdaging, namelijk jouw verkoop, marketing en communicatie. Met een online marketing cursus van A Different Rebel Academy, kun je hier nu zelf mee aan de slag.

Zelf meer halen uit je marketingstrategie

Grote kans dat jij net als andere ondernemers meer uit je marketing wilt halen of toe bent aan de volgende stap. Wat blijkt uit de praktijk? Elke ondernemer loopt tegen dezelfde strategische marketing uitdagingen aan. Met onze aanpak leer je nu de volgende stap zetten.

Marketing cursus voor eerlijke marketing

Na jaren, als marketing managers voor diverse bedrijven te hebben gewerkt, zijn we op 1 januari 2018 als ondernemers gestart. Tig koppen koffie, avonden met allerlei briljante ideeën en diverse lijstjes zijn nodig om te komen tot de belangrijkste vragen: “Wie zijn wij, wie is onze klant en wat kunnen we het beste aanbieden?”. Zelfs als ervaren marketeers hebben wij daarmee echt wel geworsteld. We zijn gestart bij het begin, met het opschrijven van onze dromen. Wat willen we precies bereiken. Dan is het voor ons snel duidelijk: “Wij willen met eerlijke marketing een positieve impact creëren”.

De brainstormsessies beginnen en onze marketing ervaring samen met de bekende theorieën, komen goed van pas. We willen een eerlijk merk creëren dat past bij onze visie en missie. Marketing op een oprechte en positieve manier inzetten en andere ondernemers laten groeien.

“Kortom we willen breken met de traditionele marketing en de bekende paden.”

Succesvol ondernemen betekent goede marketing

Wij zien in de praktijk dat iedere ondernemer, ondanks de grootte en de fase van de onderneming, worstelt met dezelfde onderdelen van de marketingstrategie. Wij hebben de ideale manier ontwikkeld om te komen tot een transparante marketingstrategie. Dit is niet een trucje wat enkel wij kunnen toepassen. Deze ‘Rebel Methode’ is voor elke ondernemer toe te passen.

Jij krijgt de marketing touwtjes, kortom de totale strategie, weer in eigen handen. Jij bent degene die kan bepalen waarvoor jij elke ochtend je bed uitkomt en waarom je bepaalde keuzes maakt. Jij gaat alle doelen die jij kiest halen, het is een kwestie van geloven in jezelf. Jij kunt een oprechte verbinding maken met je klant en je bedrijf laten groeien.

De ‘Rebel Methode’ in een online marketing cursus

Jij kunt ook zelf jouw strategie ontwikkelen, waarbij je met een eerlijk verhaal en de juiste concepten, jouw klanten beter bereikt. Met de verschillende online cursussen in de Academy, ga jij zelf aan de slag met jouw totale strategie. Je kunt ook kiezen voor een specifiek onderdeel, omdat je hierin wilt groeien. Zo leer jij in no-time hoe jij je kunt onderscheiden, anders kunt zijn, krijg je tips en kom je erachter wie jouw (ideale) klant is. Weet je hoe jij je moet positioneren en hoe je mee kunt bewegen met trends en veranderingen. Ontdek een nieuwe oplossing, product of dienst, dat aansluit bij de klantbehoefte

Kortom jij gaat aan de slag met je totale transparante marketingstrategie. Zelfs als je nu geen marketing ervaring of weinig tijd hebt. Jij kunt jouw business en bereik laten groeien. De ‘Rebel Methode’ helpt jou hier stap voor stap in en reikt jou de tools van de marketing experts aan, waarbij jij zelf de keuzes maakt en de richting bepaalt.

 Als je durft te starten dan:

 √ Bepaal je jouw eigen tempo

 √ Stel jij heldere marketingdoelstellingen 

 √ Werk jij stap voor stap naar je doel

 √ Bereik jij jouw klanten makkelijker

 √ Maak je een connectie met jouw klanten

 √ Twijfel je niet over wat je moet vertellen

 √ Is pitchen geen enkel probleem meer

 √ Heb je aan inspiratie geen gebrek 

 √ Vergroot je jouw bereik enorm

Kies de online marketing cursus die bij je past

Voor elk marketing vraagstuk staat er een praktische online cursus klaar in de A Different Rebel Academy. Iedere marketing cursus is speciaal ontwikkeld voor en door ondernemers. Wij bieden geen wollige theorieën, maar praktische handvatten om direct zelf meer impact te maken met jouw marketing.

ONLINE CURSUS MARKETING: EERLIJKE BRANDING

Perfect voor een Rebel die zoekt naar:

 • het formuleren van heldere marketingdoelstellingen
 • het (opnieuw) creëren van een krachtig en uniek merk
 • het versterken van je klantrelatie
 • het vormgeven van een consistent en transparant verhaal voor al je communicatie uitingen
 • meer inspiratie voor marketingacties

ONLINE CURSUS MARKETING: Jouw Ideale klant

Perfect voor een Rebel die zoekt naar:

 • zijn of haar ideale klant
 • het vormgeven van een klantprofiel
 • de contactmomenten met de klant
 • het vormgeven van een klantreis
 • een sterke basis voor een langdurige klantrelatie
 • het beter bereiken van jouw klant

ONLINE CURSUS MARKETING: Rebel Lancering

Perfect voor een Rebel die zoekt naar:

 • het lanceren van een nieuwe concept, product of dienst
 • een nieuw super aanbod voor jouw klant
 • het marketingverhaal voor een nieuw aanbod
 • een nieuwe markt of productcombinatie
 • het laten aansluiten van jouw aanbod op de klantbehoefte

ONLINE CURSUS MARKETING: Vergroot jouw impact

Perfect voor een Rebel die zoekt naar:

 • een totale marketingaanpak
 • ondersteuning voor een strategische bedrijfsplan
 • van A tot Z alle marketing uitdagingen wil oppakken
 • een logisch stappenplan voor al jouw marketing
 • het maken van een positieve impact met eerlijke marketing

ONLINE CURSUS MARKETING: Social Media Strategie plan

Perfect voor een Rebel die zoekt naar:

 • een manier om gestructureerd aan de slag te gaan met zijn/haar social media
 • tools om makkelijker content te maken en te delen
 • meer zichtbaarheidheid op social media
 • een manier om zijn/haar klant beter te bereiken via social media

De Online marketing Cursus die bij jou past

Wij helpen jou heel graag, om met een eerlijk verhaal jouw klanten te bereiken. 

Twijfel je nog welke cursus bij je past?
Wil je meer weten?

Neem gewoon even contact met ons op voor persoonlijk advies. 

Marketing cursus waarbij jij zelf de keuzes maakt

 • Do It Yourself! Jij kunt zelf aan de slag met je marketingstrategie en vraagstukken zoals: “Hoe bereik ik mijn ideale klant?” of “Hoe kan ik mijn bedrijf onderscheiden, wat is mijn onderscheidend vermogen?”. Ook als jij wilt weten hoe je een nieuwe oplossing, product of dienst het beste in de markt kunt zetten. Wij delen graag het succes van de 7 puzzelstukken met jou. Zo kun jij zelf aan de slag en continu meegaan met veranderingen in de markt. Zelfs als je nu geen marketing ervaring of weinig tijd hebt. Jij kunt jouw business en bereik laten groeien.

 

 • Met de verschillende online cursussen leer jij in no-time hoe jij je kunt onderscheiden, anders kunt zijn, krijg je tips en kom je erachter wie jouw (ideale) klant is. Weet je hoe jij je moet positioneren en hoe je mee kunt bewegen met veranderingen. Ontdek jij een nieuwe oplossing, product of dienst wat aansluit bij de behoefte van jouw klant. Weet jij jouw meerwaarde te benoemen en hiermee je klanttevredenheid te verhogen. Kortom jij gaat aan de slag met eerlijke marketing.

 

 • Met de ‘Rebel Methode’ werk jij aan de totale marketingstrategie; van doelstellingen, branding, de ideale klant bepalen, nieuwe concepten lanceren, tot aan het uitvoeren van marketing-en communicatieacties. Jij kunt je hiermee echt onderscheiden in de markt. De juiste klanten komen bij jouw bedrijf terecht en jij bouwt een langdurige relatie met jouw klanten op, je bedenkt nieuwe oplossingen die gericht zijn op jouw klant en je zet jouw bedrijf neer als krachtige (merk) persoonlijkheid.

 

 • Via de interactieve online marketing werkboeken, ontwikkel jij de marketing expert in jezelf. Wij gebruiken deze opzet zelf en voor de klanten met wie wij samenwerken. Zo helpen wij jou ook met jouw eigen marketingstrategie. Deze documenten staan vol met kennis en praktische tips. Om vanuit het niets een marketingstrategie te ontwikkelen, kost veel tijd, energie en vergt de nodige kennis. Met deze werkboeken kun jij direct zelf aan de slag in jouw eigen tempo en tijd. Zo heb je structuur en meteen een goede opbouw van jouw marketingstrategie.

 

 • Je wordt lid van de A Different Rebel Community. Hierin kun jij met gelijkgestemde ondernemers online in contact komen. Er worden ervaringen gedeeld, wat werkt wel en wat werkt niet. Andere rebels, die een marketing cursus hebben gevolgd, zeggen dat is heel interessant  is om te leren van mede-ondernemers en zo aan de slag te gaan met hun eigen marketingstrategie.

 

 • Je wordt super enthousiast van de trainingsvideo’s, waar jij toegang tot krijgt. Hierin wordt jij je meegenomen in tips & tricks en inspirerende praktijkvoorbeelden.

 

 • Tijdens de maandelijkse ‘Rebel Meet Ups’ krijg je online live coaching van de Rebels. Er is altijd tijd om samen met andere ondernemers hier live jullie ervaringen en kennis te delen.

 

 • Bovendien heb je complete toegang tot al onze marketing- en communicatie templates. Deze gaan je direct helpen met het vormgeven van je (online) marketing- en communicatieactiviteiten. Alleen al het inzicht dat je krijgt in jouw ideale klant en waar jouw klant zich bevindt, aan de hand van de templates, is super waardevol. Met de content kalender kun je daarna direct op maat de boodschap voor jouw klant opstellen en optimaal inrichten.

 

 • Weet dat er altijd online hulp beschikbaar is. Van je mede-rebels en van ons. Zo heb je een heel team van diverse experts voor jou klaar staan.

A Different Rebel marketing cursus die bij je past

Twijfel jij nog welke online marketing cursus het beste bij jou past? Wil je meer weten over de inhoud van iedere marketing cursus? Of heb jij een vraag? Neem gewoon contact met ons op dan kunnen we samen kijken waar jij nu het meest aan hebt.

100% REBEL GARANTIE!

Als jij nu meedoet, met een van de marketing cursussen krijg jij levenslang toegang tot het cursusmateriaal, de werkboeken, de video’s, de tools en al onze marketing- en communicatie templates. 

Ben je toch niet helemaal een rebel? Laat het ons weten binnen 14 dagen, dan krijg jij direct je geld terug.

Mede Rebel Ondernemers over A Different Rebel, marketing cursus

 

Ondernemers die aan een marketing cursus deelnemen zijn positief en verrast door de Rebel Methode.

De afgelopen 6 weken ben ik teruggegaan naar de basis tijdens de Eerlijke Branding cursus van A Different Rebel. 
Ontdekken waarom ik doe wat ik doe. Dat was het startpunt om te kijken of ik VIRIDIS Business Advisory juist heb gepositioneerd.

Resultaat: Blijven ondernemen vanuit mijn passie, een impact maken en hier transparant over vertellen.

Big shoot out naar Kiki Vrendenberg & Daphne Rolf voor het mooie traject dat zij hebben weten te ontwikkelen!

Bas Liebeek

Eigenaar, VIRIDIS Business Advisor

De Eerlijke Branding cursus gaat veel verder dan ik verwachtte. Dit is geen standaard marketing, maar een manier om (ook als je nog niet zo ver bent) op strategisch niveau de beslissingen te nemen die je daarna veel duidelijkheid, structuur en richting geven bij het verder ontwikkelen of op de markt brengen van je product of dienst. Ik leerde dicht bij mijzelf te blijven en teondernemen vanuit mijn hart!

Joey De Jong

Eigenaar, Unusual Ride

De afgelopen weken heb ik tijdens de Eerlijke Branding cursus weer ontdekt waarom ik doe wat ik doe. Waarom ik het belangrijk vind om te ondernemen zonder geheime agenda. Om een goede werkgever te zijn, die iedereen het beste uit zichzelf wil laten halen. Om het gewone buitengewoon goed te doen!

Dit is het startpunt geweest om Daphne Rolf en Kiki Vrendenberg te benaderen. Zij hebben een enorm toffe cursus samengesteld.

Theo Hek

Algemeen Directeur Klantgerichtheid, Canon Business Center Noordoost B.V.

“De oefeningen dwingen mij om tijd te nemen en over de zaken na te denken”.

Andreas Oerlemans

Eigenaar, Goed in Food

Meest gestelde vragen over A Different Rebel Academy

Je hoeft geen marketing expert te zijn

Jij gaat leren, zien en ervaren dat je zelf je eigen marketing en branding kunt ontwikkelen en uitvoeren. Wij bieden jou tools, tricks en kennis aan om zelf jouw bereik te vergroten. Zelf jouw klanten beter te bereiken. Je zult zien, marketing wordt leuk!

Ik doe al veel aan marketing

In deze cursus, ga jij leren marketing op een gestructureerde manier in te zetten. Vaak worden marketingacties willekeurig ingezet en uitgevoerd, op een hap-snap manier gedaan. Marketing moet bijdragen aan jouw bedrijfsdoelstellingen. Dan ga jij zien dat marketing je echt verder gaat helpen. 

Je hoeft geen verkoper te zijn

Door eerlijk te vertellen waar je voor staat en wat je doet, ben je open. Hierdoor voel je je niet als een verkoper. Je bent gewoon wie je bent en dit laat je zien aan de wereld. 

Het maakt niet uit in welke markt je zit

Wij geven je een methodiek die je altijd en overal kan toepassen. Het maakt niet uit in welke markt jij actief bent. De Rebel Methode werkt in iedere markt. Jij bent de specialist in jouw markt. Wij geven je tools om de marketing en branding beter op te pakken en uit te voeren.

Wanneer start de marketing cursus?

Je hebt direct toegang zodra jij je aanmeldt. Je kunt meteen aan de slag. Wekelijks volgen er nieuwe lessen met toelichting. Maar je kunt alles in je eigen tempo doen. Wil je niet meteen starten, ook geen enkel probleem. Jij beslist wanneer je wat doet. 

Ik start net als ondernemer

Start jij net met jouw bedrijf? Dan helpt de marketing cursus ‘Eerlijke Branding’ jou bij het creëren van een merk. Je gaat van jouw bedrijf meteen een merk maken. Je krijgt zo een vliegende start.

Ik ben al langer ondernemer, heeft dit dan zin?
De ‘Rebel Methode’ werkt voor ondernemers in alle stadia en voor alle bedrijven, groot of klein. Jij leert hoe jij jezelf en jouw bedrijf beter kunt neerzetten. Je gaat zien dat het makkelijker wordt om jouw klanten te bereiken. Welke ondernemer wil dit nu niet?
Ik vind de investering spannend
Wij bieden 3 verschillende pakketten aan. Jij kiest wat bij jou past. De investering die jij doet, gaat je helpen jouw klanten te bereiken. Je hebt klanten nodig om te groeien en succesvol te zijn. Welk pakket je ook kiest het verdient zich altijd terug. 
Wij helpen jou heel graag, om met een eerlijk verhaal jouw klanten te bereiken  
Dit maakt ons ontzettend blij  
Zo kunnen wij onze marketing- en communicatiekennis inzetten  
en positief bijdragen  
Twijfel je nog of wil je meer weten?  
Neem gewoon even contact met ons op!  
Call Now Button