fbpx

Ik voelde mij net weer een klein meisje, toen het pakketje eindelijk aankwam. Ik glunderde van oor tot oor. Ik kon niet wachten om het doosje open te maken. Ik had al ruim een week gewacht op de bezorger. Iedere keer als de bel ging, hoopte ik dat het mijn pakketje was. Net als vroeger met Sinterklaas. Ja, daar was hij dan eindelijk! Ik begon spontaan in mijn handen te klappen van blijdschap. Ik opende het doosje en daar was het. Mijn allereerste visite kaartje van mijn eigen bedrijf A Different Rebel. Hoe fijn is het om je weer kind te voelen, terwijl ik eigenlijk hele serieuze grote mensen keuzes aan het maken ben.

Wij helpen ondernemers met het ontwikkelen van een marketingstrategie, een nieuw concept of klantverhaal op het gebied van duurzaamheid. Dan moeten onze eigen keuzes natuurlijk ook duurzaam zijn. Zo zijn onze visitekaartjes gemaakt van milieuvriendelijk, lichtbruin papier, op natuurlijke wijze gekleurd met schillen van cacaobonen. Helaas is mijn visitekaartje dan wel gebracht met een bezorgauto, die waarschijnlijk op diesel rijdt. Iets minder goed. Maar mijn visitekaartjes hebben dan wel weer meegelift met heel veel andere pakketjes. Nu moet ik alleen zorgen dat ik ze heel veel mag gaan uitdelen. Interesse om ze met eigen ogen te zien en vast te pakken, ik hoor het graag 😉

Call Now Button