Jij bent een ware magiër, he? Wij geven je graag tips hoe je nu de branding kan aanpakken als de “Magiër”. Zet jouw bedrijf als betoverende merk op de kaart!

De Magiër
De Magiër helpt je op het moment dat je ergens op vastloopt. De Magiër is in staat om een ongewenste situatie om te buigen naar een positieve situatie, zodat je weer door kan. Jij ziet potentie, mogelijkheden. Als het betoverende merk help jij een verandering teweegbrengen. De Magiër past bij bedrijven die anderen helpen te veranderen, te verbeteren of coachen naar. Jij maakt die transformatie mogelijk. Kortom jouw talent is het waarmaken van dromen.

  • De Magiër is goed in het creëren van een beleving.
  • Kleine details maken het verschil.
  • De Magiër is vol fantasie, inspirerend, symbolisch en spiritueel.
  • Vloeiende bewegingen, zachte kleuren en glinsterende kleuren passen bij de Magiër.
  • Creëer dat onvergetelijke moment voor je klant.

De ideale klant
Is op zoek naar verandering. Wil een transformatie of even ontsnappen aan de realiteit. De klant zoekt verbinding in het onmogelijke toch mogelijk maken.

Welke bedrijven zijn ook het “magische” merk? Denk eens aan Axe, de Efteling of Disney.

Start met het creëren, bedenken en ontdekken wie jij wilt zijn. Wat zie jij voor je? Als mensen aan jouw bedrijf denken, wat is dan belangrijk? Wat wil jij graag dat jouw klant ziet en ervaart?

Ga aan de slag met de gekozen persoonlijkheid. Laat zien wie jij bent. Hoe jouw merk eruit gaat zien. Maak voor jouw bedrijf bijvoorbeeld een moodboard, presentatie of een pinterest bord, op basis van de eigenschappen van de persoonlijkheid.

Niet zo’n magiër? Wil je weten wie jij bent? Wij hebben een vragenlijst ontwikkeld. Zo ontdek je heel snel wie jij bent.

Call Now Button