Als (nieuwe) ondernemer merk ik dat ik heel erg veel energie krijg van mijn keuze om mijn passie voor duurzaamheid en marketing te combineren. Ik vind het onwijs leuk om met ondernemers te praten over hun ideeën en dromen, om samen producten en diensten op de markt te zetten die positief bijdragen aan onze maatschappij en milieu. Ik krijg er zoveel energie van dat ik er midden in de nacht ook mee bezig ben. Op een positieve manier. Ik zie zoveel mogelijkheden. Ik wil maar doorgaan! Ik wil zoveel doen. Nu is mijn mede-rebel, Daphne, in Noord-Amerika en Canada om vooral te zoeken naar wat zij naast A Different Rebel en het ondernemerschap nog meer wil. Dit inspireerde mij dan weer om even letterlijk zelf de balans op te maken.

Streven naar balans is dan toch weer even nodig, want hoeveel energie ik ook krijg van mijn werk, ik ben ook mama en ik wil niet alleen maar werken. Ik wil ook in het nu leven en genieten van de kleine dingen. Zoals samen met mijn dochter van 2,5 jaar praten met de kikkers, als we door het bos lopen. Hier word ik namelijk ook heel er blij van. Een dag heeft maar 24 uur en ik hou eigenlijk wel van mijn nachtrust. Ook al denkt mijn dochter daar dan weer heel anders over! Dus even de balans opmaken na 5 maanden duurzaam ondernemerschap.

Wat ging goed: Wat heb ik geleerd;
Eerste opdrachten binnen Balans vinden in groei als ondernemer en persoon
Eerste workshop gegeven en die ging goed Tijd nemen om even niet te werken hoe moeilijk dat ook is
Nieuw idee voor online businessmodel De dag afsluiten met mediteren helpt mij met rust creëren in mijn gedachte. Alleen dit ook daadwerkelijk doen, blijkt dan een moeilijke gedragsaanpassing van mijn kant
Samenwerking met mijn mede rebel Iedere dag een foto te maken van een blij moment
Werken met en bij onze klanten Van mijn mede-rebel: 0m stil te staan bij successen
Het gevoel dat we echt bijdragen Vertrouwen te hebben dat ik het kan
Eerste online sessies worden getest Mijn man mij volledig support in mijn groeipad als ondernemer en hier ben ik heel erg blij mee

Als ik er zo over nadenk voelt de balans wel goed. (Al zegt mijn innerstemmetje dat het altijd meer moet zijn ;-)) Ik ben wel heel erg blij met onze successen, resultaten, samenwerking en klanten. Ik heb gevonden dat het ondernemerschap echt bij mij past, ook al is dit soms heel spannend. Het is echt een vak waar ik nog in groei.

Ik neem tijd om te sporten en te genieten met familie en vrienden. Mijn gezinsleven voelt ook meestal in balans. Ik zie mijn dochter meer dan het afgelopen jaar, toen ik nog in dienst was bij de baas. En als ik eerlijk ben is dit toch de balans waar ik altijd weer naar zal streven, hoe ambitieus en leergierig ik ook ben.  Want als mijn kleine tijdens diezelfde boswandeling zegt: “Mama ik ben schattig en ik wil even uitrusten”, weet ik waarom ik het allemaal doe.

Call Now Button